2010-02-17
Kutteln
Ebednel a kantinban van harom menu, de mivel a gasztornomiai nemet szokincsem nem tul fejlett, ezert altalaban ranezek es azt valasztom amelyik tetszik. A Vega kaja mar elfogyott, a Napi Menu valami nagydarab zsiros hus volt, ami nekem annyira nem jott be, igy maradt a paradicsomos husgombocos szoszban uszo fottkrumpli es a mellette levo valami. A "valamirol" nem tudtam eldonteni, hogy hus vagy zoldseg, meg amugy is befedte a szosz, de gondoltam, hogy jo lesz. Na ennek a valaminek furcsa ize es halmazallapota volt. Zoldsegnek biztos nem volt zoldseg, husnak is erdekes lett volna. A kovetkezo tippem az lett volna, hogy ez valam tenger gyümölcs izé, mert kis csikokban volt, mint kb egy polip karja, darabokon meg voltak racsos lebernyegek is, de nem nezett ki tapadokorongnak sem. Par ujabb falat utan (tovabbra sem tetszett) elokerultek bolyhos csikok is. Lett egy rossz sejtesem, hogy mi is ez, es gyorsan abbahagytam a kajalast. Kifele megneztem mi volt kiirva: "Kutteln mit Tomatensauce" - amitol nem lettem sokkal okosabb, szoval rakerestem neten, hogy mi is az a "Kutteln". Pontosan az. A lenyeg, hogy ismét tanultam egy német szot, és ismet gazdagodtam egy elmennyel. Mostmar elmondhatom, hogy ettem gyomrot is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Hehe, tehát így néz ki a svájci pacal :D
Megjegyzés küldése